De bästa basketspelare genom tiderna!

Basketspelarnas topp 3 lista

Magic Johnson

Magic JohnsonEn av de mest sprudlande personligheter att någonsin spela i NBA, basketspelare Johnsons charm var en viktig faktor i den massiva ökningen i ligan popularitet under 1980-talet. Men han var så mycket mer än ett bländande leende. Johnsons främmande passerar lagt grunden för ”Showtime” L.A. Lakers lag som fångade fem mästerskap under sina 13 år med serien. Den 6’9 ”Johnson vilket gör honom till NBA: s högsta point guard. Inte bara skrivit den bästa assist per spel märke i ligan historia. (11,2) men hade en enorm all-around spel, liksom. Famously spelade han center i stället för den skadade Abdul-Jabbar. I en titel avgörande spel sex av 1980 NBA-finalerna som en 20-årig rookie.

Michael Jordan

Michael JordanMichael Jordan tävlar i NBA All-Star slam dunk tävling i Seattle, 1987.
Andrew D. Bernstein- © 1987 NBAE / Getty Images
Jag vet att jag riskerar att få slut på min älskade Chicago på en skena. För att våga föreslå Hans Airness är inte den bästa spelaren någonsin men.  Jag bara tror inte att han är. Mest kända spelaren någonsin, absolut. Den viktigaste spelaren någonsin, förmodligen. Mest överdrivet konkurrenskraftig på bekostnad av att någonsin ha normala mänskliga relationer med någon. Mannens önskan att vara bäst är legendariska. Och drivs honom till sex mästerskap, fem MVP utmärkelser. All-Star framträdanden i varje hel säsong han spelade, och status som kanske den bästa försvararen någonsin. Plus hans 30,1 poäng per match är NBA: s högsta karriär scoring genomsnitt.

LeBron James

LeBron JamesJa, mannen många fans  anser mest överskattade choke artist i ligan är faktiskt den bästa basketspelare någonsin. LeBron James gör bara saker som inte bör vara överhuvudtaget är möjligt. Han är större än en stor del av spelarna i NFL. Och ändå han fortfarande går så graciöst som de flinka vakter i basket. Dessutom, han inte bara inför den otroliga trycket att bli smord ”The Chosen One” av Sports Illustrated som en tonåring. Men han är faktiskt överskred de höga förväntningarna för honom. Som magnifik som tidigare spelare. Var aldrig var de tvungna att ta itu med 24/7 stressiga 21: a århundradet media, som James har med eftertryck. Genom offentliggörandet av denna lista, har James i genomsnitt en Robertson-esque 27,5 poäng, 7,2 returer och 6,9 stjäl per match.

Lämna ett svar